Διοργάνωση Διεθνούς Εβδομάδας Erasmus+ στο TEI Κρήτης – 21 έως 25 Μαΐου 2018

16 Μάι 2018

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από 21 έως 25 Μαΐου 2018 διοργανώνεται στο ΤΕΙ Κρήτης (στο Ηράκλειο και στα Χανιά) η Διεθνής Εβδομάδα Erasmus+ (International Week), στην οποία θα συμμετάσχουν περίπου 100 συνάδελφοι (καθηγητές και διοικητικό προσωπικό) από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Φέτος για πρώτη φορά, ένας σχετικά μεγάλος αριθμός καθηγητών (περισσότεροι από 25) προέρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε. (όπως Κόσσοβο, Ρωσία, Καζακστάν, Γεωργία, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Τανζανία, Αιθιοπία, Ουγκάντα, κ.α.).

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού του Ιδρύματος και συναδέλφων από το εξωτερικό, μέσα από διαλέξεις που θα δώσουν οι επισκέπτες καθηγητές στα αντίστοιχα τμήματα του ΤΕΙ. Επιπλέον, επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε το ΤΕΙ Κρήτης, παρουσιάζοντας επιτεύγματα και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται, τόσο από μέλη ΔΕΠ, όσο και από διοικητικό προσωπικό, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις μελών του προσωπικού του Ιδρύματος, που απευθύνονται σε όλους τους συμμετέχοντες (εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους) των ξένων πανεπιστημίων.

To πρόγραμμα της Διεθνούς Εβδομάδας για το Ηράκλειο μπορείτα να το δείτε εδώ και για τα Χανιά εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ. Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας περιλαμβάνουν διαλέξεις στις επιμέρους Σχολές του ΤΕΙ Κρήτης, αλλά και παρουσιάσεις γνωριμίας των πανεπιστημίων και των αντίστοιχων χωρών, και είναι ανοικτές προς όλους (προσωπικό και φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης).

Με δεδομένο το όφελος και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η Διεθνής Εβδομάδα για την κοινότητα του ΤΕΙ (φοιτητές και προσωπικό), καλούμε όλο το προσωπικό του Ιδρύματος να συμμετάσχει, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό να παροτρύνει τους φοιτητές να παρακαλουθήσουν διαλέξεις που ανταποκρίνονται στις σπουδές και τα ενδιαφέροντά τους. Η επιτυχία της εκδήλωσης θα κριθεί από την ενεργή συμμετοχή όλων μας!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για πιθανές ερωτήσεις.

Για το Γραφείο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων,